Norrköping: Skott avlossade mot bilfirma

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Polisen larmades vid 02.30-tiden till en bilfirma på Butängen där en anmälare observerat skottskador på en personbil som stod parkerad vid bilfirman.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Polisen uppger för Norrköpings Tidningar att flera fönsterrutor var trasiga på byggnaden och flera tomhylsor ska även ha anträffats. Polisen har upprättat en anmälan om grovt vapenbrott och grovt olaga hot. Platsen spärrades av i väntan på teknisk undersökning.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Uppdatering: Fortfarande vid 10-tiden på söndagsförmiddagen är platsen avspärrad. En ruta till en personbil stående utanför bilfirman har skjutits sönder. På flera fönster till byggnaden kan man se flera skotthål. Tekniker har ännu inte kommit på plats.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews
Foto: Ulf Wigh / Wighsnews
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress and MasterTemplate