Trosa. Grov misshandel

Polisen kallades vid åttatiden på måndagsmorgonen till en adress i Trosa kommun. Ärendet hade kommit in som ett olycksfall och vi åkte dit för att bilda oss en uppfattning  om vad som hänt och se om det var något av polisiärt intresse.

En person, som var allvarligt skadad,  hade då förts med ambulanshelikopter till sjukhus. Enligt ännu obekräftade uppgifter ska det handla om ett barn.

Polisens initiala undersökningsåtgärder gjorde att misstankar om brott uppstod och under sen eftermiddag anhölls två personer av åklagare. De är misstänkta för synnerligen grov misshandel. Utredningen bedrivs nu intensivt med olika förhör av personer som på olika sätt har kunskap om händelsen.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress and MasterTemplate