Borås: Två skjutna vid Pizzeria

Foto: Joakim Eriksson / Agena Foto

Två personer blev på tisdagskvällen skjutna vid en Pizzeria på Hässleholmen i Borås. Gärningsmannen ska enligt uppgifter ha försvunnit på en sparkcykel. Någon/några personer har tydligen fått in den skadade i en bil som lämnat mot sjukhuset. Vittnesuppgifter talar om att det varit väldigt stökigt på platsen för brottet skriver polisen på sin sida.

Foto: Joakim Eriksson / Agena Foto

Senare uppgav polisen att det var en yngre man i 15-årsåldern med en skottskada på ett ben, i övrigt oklart skadeläge samt en man i 25-årsåldern även han med en skottskada på ett ben, i övrigt oklart skadeläge. Ny uppgifter talar även om skottskador på bålen mm. Oklart hur många skador. En förundersökning är inledd med rubricering försök till mord. 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress and MasterTemplate