Söderköping: Polispådrag nära Luddingsbo

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Sent på onsdagskvällen pågick en polisinsats vid en skogsväg intill Gamla Övägen nära Luddenkrossen.
Flera polispatruller samt även en mc-polis deltog på den sidan av stora vägen där även en mindre blå bil stod inkörd vid en vägbom.
På en mindre väg öster om Gamla Övägen stod ytterligare minst en polispatrull och även där gick poliser och sökte i skogsområdet.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Något senare kom poliser ut från skogen med en person som man belagt med handfängsel. Något senare kom även hundpatrull samt en mc-polis ut från skogsvägen med ytterligare två personer.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Polisen på plats kunde inte uppge vad ärendet handlade om men samtliga tre släpptes efter att polisen kontrollerat deras identitet och fordonet kunde lämna platsen.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnew

När Wighsnews lämnade platsen stod dock fortfarande polispatruller kvar på skogsvägen öster om Gamla Övägen där man även gick i skogen och sökte med ficklampor.
En källa uppger för Wighsnews att ett fordon ska även observerats inkörd i ett buskage nära Västra Husby. Enligt uppgifter ska den bilen ha kört i hög hastighet mot Västra Husby några minuter tidigare.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Uppdatering: En personbil som ska ha varit stulen anträffades på en mindre väg. Personerna i det blåa fordonet släpptes senare efter kontroll. En källa uppger för Wighsnews att det stulna fordonet eventuellt ska ha varit falskskyltat. Någon misstänkt person har vid midnatt inte anträffats.


Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress and MasterTemplate