Västerås: Mord / Dråpförsök

Vid klockan 22:48 blev flertalet polispatruller beordrade till området Södra Skallberget i Västerås då vittnen sett en skadad medvetslös man på en gräsyta.

När patrullerna är på plats så framkommer det att den skadade mannen blivit påkörd av en bil vilket vittnen uppfattat det som att påkörningen varit avsiktlig. En gedigen sökinsats utförs av Polisen medelst hundförare samt helikopter och flertalet radiobilar. Vittnen har lämnat signalement på bilen som varit inblandad och den påträffas efter en tids sökande. Mannen är allvarligt skadad men läget är stabilt och fick föras med ambulans till sjukhus.

Polisen har utfört flertalet utredningsåtgärder och en anmälan gällande försök till dråp alternativt grov misshandel är upprättad.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress and MasterTemplate