Norrköping: Misstänkt mord

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Ambulans och polis larmades strax före klockan 11 idag till en bostad i centrala Norrköping. En person fanns medvetslös i bostaden. Personen kunde konstateras avliden och skador på kroppen gör att brott kan misstänkas. Polisen inledde en förundersökning med rubriceringen misstänkt mord och bostaden spärrades av som en brottsplats.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Två män i 20-årsåldern är misstänkta och har gripits i anslutning till bostaden. De kommer att höras under dagen.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Än så länge är det mycket som inte kunnat bekräftas i utredningen vilket gör det svårt att nämna så mycket detaljer. Innan anhöriga är underrättade kommer mer information inte att lämnas om den avlidna personen.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Utredningen är i sitt startskede och resurser fördelas för att kunna utföra de initiala åtgärder som behövs. Exempelvis kommer en teknisk undersökning göras i bland annat bostaden, det kommer att knackas dörr i området för att se om grannar eventuellt sett eller hört något och förhör kommer att hållas med de misstänkta.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Polisens tekniker jobbar nu på platsen som en del i utredningsarbetet. Utredningen kommer att fortsätta under helgen med förhör, att försöka hitta eventuella vittnen, säkra teknisk bevisning och liknande skriver polisen på sin sida.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress and MasterTemplate