Norrköping. Larm om drunkning

Ambulans, polis samt räddningstjänst har larmats till Centralbadet i Norrköping där det ska ha inträffat någon form av drunkningstillbud i en av utomhuspoolerna. Man har precis kommit på plats och någon ytterligare information om händelsen finns för närvarande inte.

Uppdatering: Enligt uppgifter ska personer i närheten av barnbassängen där drunkningstillbudet ska ha inträffat påbörjat HLR i väntan på att ambulans kom på plats. Ett barn ska ha förts till sjukhus och det finns i nuläget inga uppgifter om skadeläget.

Uppdatering. Enligt tidningen Expressen ska en fyraåring ha avlidit i samband med drunkningslarmet tidigare.

Uppdatering. Polisen har ikväll inga uppgifter om hur olyckan gick till. Barnet fördes i ambulans till sjukhus men barnets liv gick inte att rädda.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress and MasterTemplate