Falköping: Rammade två polisbilar

På Wetterlinsgatan i Falköping inleddes vid 05.50 ett förföljande av en bilist som inte stannat på polismans tecken. Färden går inledningsvis på riksväg 47 mot Trollhättan men vänder sen tillbaka mot Falköping igen.

I samband med vändningen rammas polisbilen. Beslut tas om att lägga ut spikmatta vilket görs i höjd med Finnestorp. Föraren kör över spikmattan och punkterar däcken men försöker ändå fortsätta. Föraren kör på polisbilen och i samband med det avlossas skott av polisen.

Ingen person kommer dock till skada och båda männen i bilen kan säkras. Det var en man i 50-årsåldern som körde bilen och en man i 30-årsåldern som var passagerare. Båda grips misstänkta för försök till mord, vårdslöshet i trafik m.m. Bilen tagen i beslag för teknisk undersökning skriver polisen på sin sida.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress and MasterTemplate