Uddevalla: Flera knivhotade vid rån

Polisen fick på morgonen in samtal via SOS alarm om att det ska pågå ett rån mot en ICA-butik i Grundsund, Lönndalsvägen. En yngre man, maskerad med ett ansiktsskydd och kniv uppges ha hotat någon i butiken. Möjligen har han även burit en kofot. Han ska sedan ha lämnat till fots. Ingen person ska var fysiskt skadad. Möjligen ska en bilnyckel vara tillgripen, väldigt oklara omständigheter. Polis åkte mot brottsplatsen. Det är oklart om rånet var riktat mot butiken eller mot någon person som befann sig i butiken uppger polisen.

Uppdatering:
Gärningsmannen som varit maskerad ska ha hotat flera personer inne i butiken med kniv. Han inriktar sig sedan på en eller två personer som blir särskilt utsattför knivhot. Ingen person blir dock fysiskt skadad. Gärningsmannen lyckas dock inte få med sig några pengar från butiken utan bara bilnycklar till en bil som tillhör hemtjänsten. Flera personer i butiken tror sig känna igen gärningsmannen. Uppgifter lämnas till polisen. Polisen söker nu en gärningsman som troligen är känd. Ingen gripen i nuläget.   

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress and MasterTemplate