Gislaved: Två svårt skadade i olycka

Polis, ambulans och räddningstjänst larmades vid 23.30-tiden till riksväg 26 söder om Gislaved med anledning av en allvarlig trafikolycka. En personbil hade av okänd anledning frontalkolliderat med en lastbil. Det blev totalstopp i trafiken. I personbilen fanns två personer, en man och en kvinna, de var allvarligt skadade. 

I lastbilen var föraren ensam, han behövde inte ambulanssjukvård. Kollegor till föraren kom till platsen och tog hand om honom. Fordonen bärgades från platsen och kommer att undersökas av polis.

Olycksplatsen dokumenterades under natten men det arbetet kommer att fortsätta under morgonen i dagsljus. Detta främst med tanke på att söka bland annat bromsspår som kan ge en förklaring till olycksförloppet. Lastbilsföraren är i nuläget inte misstänkt för brott skriver polisen på sin sida.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress and MasterTemplate