Norrköping: Krossade ruta på Guldbutik och stal föremål

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Polisen larmades vid 15-tiden till en guldbutik på St Persgatan med anledning av ett aktiverat överfallslarm. Två gärningspersoner ska ha haft sönder minst ett fönster till butiken och stulit gods, vad som saknas är inte preciserat i nuläget.

Sedan ska gärningspersonerna ha lämnat platsen. Flera polispatruller åkte till platsen men ingen misstänkt gärningsperson har påträffats. En förundersökning gällande grov stöld inleddes, butiken spärrades av. Det finns ingen misstänkt för brottet. Flera polispatruller har arbetat med ärendet och befunnit sig i närområdet.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Polisen är intresserad av att få in tips och iakttagelser om händelsen. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress and MasterTemplate