Norrköping. Rånförsök I Skarphagen

Polisen larmades ikväll till Skarphagen med anledning av ett rånförsök utomhus.

En gärningsperson ska ha försökt att råna en kille i 15-årsåldern på dennes moped. En ensam gärningsperson ska ha konfronterat killen. I samband med detta ska gärningspersonen ha sprayat någon form av spray mot killen som ska ha skyddat sig mot detta.

Killen ska ha sprungit från platsen och gärningspersonen sprang efter, innan gärningspersonen avbröt löpningen. Sedan ska gärningspersonen ha lämnat närområdet. Killen har inte blivit av med något. Polisens presstjänst har inte uppgifter om fysiska skador i samband med händelsen.

Polis åkte till platsen men ingen misstänkt har påträffats.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress and MasterTemplate