Norrköping: Person utsatt för rån i Ektorp

Polisen kallades vid 01.15 till Ektorp med anledning av ett väpnat rån. En man hade blivit slagen i ansiktet och blivit hotad med ett vasst föremål. Mannen tvingades därefter att swisha pengar.

Polisen sökte efter spår på brottsplasten som var i en skogsdunge dit målsägaren blivit indragen. Vidare sökte patrullerna efter personer som gjort iakttagelser, bland annat genom att knacka dörr. Undersökningsåtgärder inom polisen gjorde att ett beslut om en husrannsakan i en lägenhet med misstänkta personer togs för att utröna omständigheterna runt rånet.

Det resulterade i att två personer i 25-årsåldern , en man och en kvinna, greps misstänkta för rån och penningtvättsbrott. De är nu anhållna. Det finns ingen uppgift om att målsägaren behövde sjukhusvård skriver polisen på sin sida.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress and MasterTemplate