Norrköping: Våldsam man med basebollträ gripen

Polisen larmades i natt till Östra Promenaden i Norrköping. En man skulle gå och slå på bilar med ett basebollträ samt samtidigt sniffa ur en gasflaska. Inringare följde mannens framfart och lotsade polisen till Södra Promenaden.

Polisen fick kontakt med mannen men tvingades spraya mannen som blev nerlagd på backen samt belagd med handfängsel. Mannen betedde sig illa och poliserna skyddade sig genom att den misstänkta fick en spotthuva före intransport till stationen.

Polisens patruller kontrollerade därefter om mannen hade utfört någon skadegörelse utan att hitta någon skadad bil. Han ska dock slagit på en cykel. Mannen togs in enligt lagen om omhändertagande av berusad, vilket inte är ett brott i sig. Dock misstänks han för ringa narkotikabrott innehav skriver polisen.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress and MasterTemplate