Borås. Polis sköt verkanseld

Foto: Joakim Eriksson / Agena Foto

Ambulans larmades ikväll till Bergsbogatan i Borås då det larmats om ett intoxärende. På plats möttes de av en hotfull och påverkad man som tog fram en kniv och ambulanspersonal tvingades då dra sig undan från platsen.

Foto: Joakim Eriksson / Agena Foto

Polis tillkallades och möttes då av en man i 30-årsåldern som verkade vara påverkad av något preparat. Mannen var hotfull mot polispatrullen och talade osammanhängande. Mannen hotade även polispatrullen med en kniv och en polisman tvingades avfyra sitt tjänstevapen och sköt verkanseld som träffade mannen i benet. 

Polis kunde därefter påbörja vård av mannen som greps för försök till mord på polismännen, samt försök till grov misshandel på ambulanspersonalen. 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress and MasterTemplate