Norrköping: Misshandel på boende

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Polisen larmades på förmiddagen till ett boende i Norrköping med anledning av en misstänkt misshandel. Enligt larmet som kom in till polisen vid 09.30-tiden har en person som befunnit sig på boendet slagit personal. Det ska enligt uppgift inte handla om allvarliga fysiska skador skriver polisen på sin sida.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Polispatrull omhändertog personen enligt 13 § Polislagen. Personen, som är en man i 30-årsåldern, är misstänkt för misshandel. skriver polisen.

13 § Polislagen innebär att polisen får, när det är nödvändigt, avvisa, avlägsna eller omhänderta en person från ett visst område eller utrymme om denne genom sitt uppträdande stör den allmänna ordningen och utgör en omedelbar far

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress and MasterTemplate