Eskilstuna. Skottlossning i Årby

Polis och ambulans larmades vid 20,45 till Årby, Eskilstuna, med anledning av att både polisen själva och allmänhet hört höga smällar utomhus.  Flera polispatruller var därefter snabbt på plats.

På plats anträffas en allvarligt skadad person. Polisen söker en eller flera misstänkta gärningspersoner och försöker få en lägesbild över vad som hänt. Polisen är även angelägen av att komma i kontakt med personer som har uppgifter att lämna om händelsen.

En plats utomhus på Årbygatan har spärrats av och betraktas som en brottsplats. Avspärrningen gäller också en pizzeria i anslutning. Polisen söker fortsatt efter gärningspersonen/gärningspersonerna. En förundersökning gällande försök till mord har inletts skriver polisen på sin sida.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress and MasterTemplate