Rejmyre. Tre personer genom isen

Här på sjön Hunn utanför Rejmyre hamnade tre personer i vattnet
Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Tre personer gick på förmiddagen genom isen på sjön Hunn i Rejmyre. En stor räddningsstyrka skickades till platsen och även Sjöräddningen med en svävare larmades liksom en polishelikopter. Båda dessa kunde dock återvända då personer som observerat händelsen kunde slänga ut rep till de nödställda så de kom upp på isen. Därefter ska de ha hjälpts iland av räddningstjänstens personal. Två av de tre fördes i ambulans till sjukhuset för kontroll. Det är oklart om den tredje personen behövde någon vård.

Här har precis räddningstjänsten kommit tillbaka till stationen i Rejmyre
Foto: Ulf Wigh / Wighsnews
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress and MasterTemplate