Norrköping. Misshandel i Hageby

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Polisen larmades ikväll till en adress i Hageby med anledning av ett bråk. Enligt allmänheten var det gap och skrik som eskalerade på platsen. Polispatrullen skulle lämna platsen utan vidare åtgärd då det var lugnt på platsen.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

 När patrullen ska lämna platsen upptäcker de en trasig ruta i lägenheten och de beslutar då att ta sig in igen. Inne i lägenheten fanns då två blodiga män, en trasig ruta och ett vasst tillhygge som såg misstänkt använt ut.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Efter undersökningsåtgärder konstaterades att en av männen hade en skada i övre delen av kroppen och att den trasiga rutan förmodligen varit trasig några dagar. Jourhavande förundersökningsledare beslutade att lägenheten ska spärras av för kriminalteknisk undersökning. En av männen fördes till sjukhus med ambulans. Initialt är inte skadorna inte livshotande. Bägge männen greps misstänkta för misshandel skriver polisen på sin sida.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress and MasterTemplate