Söderköping. Larm om brand

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Ambulans samt räddningstjänst larmades vid 05.30 till en företagslokal i Söderköping där det eventuellt skulle brinna. Vid framkomsten spärrades ett större område av.

Foto: Ulf Wigh / WIghsnews

Flera räddningsenheter från både Söderköping samt Norrköping var på plats. Exakt vad som föranlett rökutvecklingen är inte känt för polisen. Orsaken ska utredas och rubriceringen är i detta nu allmänfarlig ödeläggelse skriver man på sin sida.

Foto: Ulf Wigh / WIghsnews

Det finns inga rapporterade personskador. Platsen har spärrats av för en kriminalteknisk undersökning. Polisen vill gärna komma i kontakt med personer som vet något om händelsen. Om du har möjlighet så kan du prata med poliserna som finns på plats. Annars kan du ringa 114 14.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress and MasterTemplate