Norrköping. Två män gripna för hot med vapen

Två män har gripits för grovt olaga hot samt grovt vapenbrott. Upprinnelsen till detta är en händelse som utspelade sig i området Hageby i Norrköping under natten till måndag uppger polisen.

En av männen, en man i 25-årsåldern, ska efter en händelse mellan honom och en kvinna hämtat ett vapenliknande föremål som han sedan hotade henne med.
Mannen ska också ha avlossat någon typ av skott i bostaden. När polis kommer till platsen anträffas mannen och han grips.

På plats är då också en annan person även det en man i 25-årsåldern. Denne grips också för olaga hot och grovt vapenbrott efter att man anträffat ett vapenliknande föremål i en bostad.
Utredningen fortgår och teknisk undersökning kommer att göras på platsen under måndagen. Bostaden är avspärrad. Kvinnan blev inte skadad fysiskt vid händelsen skriver polisen på sin sida.

På förmiddagen uppger polisen att den sistnämnde mannen i 25-årsåldern har släppts och är i nuläget inte längre misstänkt. Den förstnämnde mannen är anhållen som misstänkt för grovt olaga hot samt grovt vapenbrott.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress and MasterTemplate