Norrköping: En gripen för grov misshandel

Polis larmades vid 07-tiden med anledning av ett bråk mellan två personer vid spårvagnshållplatsen i Marielund, En person hade blivit misshandlad med ett tillhygge och flera polispatruller beordrades till platsen.

När polis kom till platsen påträffades en skadad person. Personen en man i 35-årsåldern, hade blivit slagen på nedre delen av kroppen och tillfogats smärta i höft och ben. Mannen fördes till sjukhus för kontroll. Efter förhör kunde en misstänkt man lokaliseras och gripas. Mannen som är i 30-årsåldern greps misstänkt för grov misshandel.

Polisen är angelägen om att komma i kontakt med vittnen till händelsen. Den som har uppgifter att lämna i ärendet ombeds ringa polisen på 114 14.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.