Norrköping: Två gripna för misshandel

Klockan 15.32 fick polisen samtal om att en misshandel skulle ha inträffat vid Södertull i Norrköping. Ordningsvakter skulle finnas på platsen och polisen åkte dit. Ordningsvakter på platsen ska ha gripit två stycken personer.

Hittills har polisen kommit fram till att en kvinna i 45-årsåldern misstänks ha utsatts för misshandel av en av de båda gripna männen. Den andre gripne mannen misstänks ha misshandlat den gripne 35-åringen bland annat genom sparkar. Den som har gripits för att ha sparkat är en man i 30-årsåldern. De båda gripna fördes till polisstationen för förhör, varefter åklagare kommer att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen.

35-åringen satte sig till motvärn vid gripandet och fick beläggas med både hand- och fotfängsel och även en spotthuva för att förhindra honom att spotta på andra personer. Detta kan komma att leda till ytterligare brottsrubriceringar skriver polisen på sin sida.

Personer som har sett vad som hänt ombeds vänligen att ta kontakt med polisen på 114 14 för att bidra till utredningen av vad som hänt.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.