Norrköping: En svårt misshandlad

Foto: Ulf Wigh

Polis larmades ikväll till en misstänkt misshandel vid Mirum Galleria, Hageby. En person ska enligt inringare ha blivit attackerad och misshandlad utomhus.

Foto: Ulf Wigh


En målsägande har påträffats skadad på platsen, och har lastats i ambulans med befarade allvarliga skador. Flera polispatruller arbetar just nu på platsen.

Foto: Ulf Wigh

En avspärrning har gjorts av brottsplatsen och polisens tekniker kommer att genomföra en teknisk undersökning. En förundersökning om försök till mord har inletts. Det finns i nuläget ingen misstänkt eller frihetsberövad.

Foto: Ulf Wigh

Uppdatering: Utredningsåtgärder pågår i ärendet där en person ska ha misshandlats svårt och med detta avses vittnesförhör och brottsplatsundersökning med kriminaltekniker. Den skadade mannen är född i början av 80-talet. Han vårdas på sjukhus och har inte kunnat förhöras. Tre personer har gripits i ärendet. De gripna är två män och en kvinna. Deras roll i ärendet håller på att utredas. I övrigt kan ingen mer information lämnas i nuläget

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.