Borås: Person skjuten i benet

Foto: Joakim Eriksson / Agena Foto

Larm inkom vid 16.30-tiden om skottlossning på Stengärdsgatan i centrala Borås. Enligt initiala uppgifter har en man i 25-årsåldern blivit skjuten i ena benet av en annan maskerad man. Den misstänkte har därefter sprungit från platsen och söktes av flera polisenheter. Ambulans var på plats för att ta hand om den skottskadade mannen. Brottsplatsen spärrades av och en teknisk undersökning kommer att inledas inom kort. En förundersökning om försök till mord har inletts.

Fyra män i 20-30-årsåldern som misstänks vara inblandade i skjutningen har nu gripits i en bil i ett parkeringsgarage i centrala Borås. Bilen tagen i beslag för en teknisk undersökning skriver polisen på sin sida.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.