Norrköping: Lastbil körde in i verkstadsbyggnad

Foto: Ulf Wigh

En lastbil lastad med grus körde på eftermiddagen i diket och kolliderat med en byggnad intill vägen. Chauffören satt kvar i hytten och det förekom risk att tyngden på lastbilen skulle göra att byggnaden rasade in.

Foto: Ulf Wigh

Räddningstjänsten var på plats med tre räddningsfordon samt yttre befäl. Föraren kunde efter en stund tas ur bilen och verkade efter omständigheterna må väl.

Foto: Ulf Wigh

Han kontrollerades av ambulanspersonal och transporterades till sjukhus.. Bärgare är snart på plats och då kan arbetet börja med att dra loss lastbilen och kontrollera byggnaden. Vägen kommer att vara helt avstängd under en timmes tid under bärgningen.

Foto: Ulf Wigh
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.