Norrköping: Efterföljande

Polisen skulle vid midnatt stoppa och kontrollera en personbil i centrala Norrköping men personbilen försökte att köra från polisen och vägrade att stanna. Polisen följde efter personbilen.

Efterföljandet skedde i centrala delarna av Norrköping och når sitt slut på väg ut mot Klockaretorpet. Under färdens gång uppstår en del brottsmisstankar då den misstänkte kör i hög hastighet, mot rött ljus i skymd korsning och på gång- och cykelväg. Föraren lämnade förarsätet och satte sig i baksätet medan personbilen rullade, vilket gjorde att personbilen körde in i polisbilen och att personbilen stannade.

När polisen konfronterade föraren gjorde föraren motstånd. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för grov olovlig körning, drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk, vårdslöshet i trafik, vållande till trafikolycka och våldsamt motstånd skriver polisen på sin sida.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.