Söderköping: Singelolycka i Sankt Anna

Foto: Ulf Wigh

Polisen och räddningstjänst larmades om en trafikolycka på länsväg 210 utanför Söderköping, mellan Bråta och S:t Anna på förmiddagen. Det visade sig handla om en singelolycka då en personbil hade kört av vägen. Föraren hade lämnat fordonet och platsen när polis anlände. Enligt vittnesuppgifter skulle föraren ha gått in i skogen.

Foto: Ulf Wigh

Föraren skulle ha skadats i ansiktet i samband med olyckan. Bilen var tilltryckt.Föraren lokaliserades längs med vägen av polis. Föraren, en man i 40-årsåldern, var ordentligt medtagen. Ambulans beordrades till platsen. I övrigt har polisen inga uppgifter om skadeläget. Föraren fördes till sjukhus med ambulans. Han var vaken och talbar och kunde gå själv. Mer än så kan inte polisen säga om skadeläget skriver polisen på sin sida.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.