Stockholm: Mordförsök

Via SOS Alarm fick polisen veta att en person blivit skottskadad utomhus, detta har troligtvis skett i Akalla. Polis kom till platsen strax efter 20 ikväll för att förssöka få reda på mer vilket görs genom att prata med brottsoffret, eventuella vittnen eller andra som kan ha sett eller hört något som kan vara till hjälp för polisen.

När brottsplatsen är lokaliserad kommer den spärras av så att teknikerna kan genomföra en teknisk undersökning av platsen. Polisen har inlett en förundersökning angående försök till mord.

Uppdatering klockan 21:15

Den skadade personen är en man och han är förd med ambulans till sjukhus. De uppgifter som finns om hans skadeläge är att det inte är livshotande samt att han varit vid medvetandet och talbar när polisen pratade med honom i Akalla. Brottsplatsen är utomhus på Sibeliusgången och den är avspärrad i väntan på teknisk undersökning.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.