Falkenberg: Försökt till mord

Strax efter 23 på fredagskvällen inkom larm om skottlossning från stadsdelen Arvidstorp. Polis och ambulans larmas till platsen och en ung kvinna anträffas med troliga skottskador i en bostad. Hon kördes till Halmstads sjukhus, skadorna betecknas som relativt lindriga.

En förundersökning med rubriceringen försök mord alternativt dråp inleds. Ett antal personer hämtas in under natten till förhör. Platsen för brottet spärras av och teknisk undersökning har genomförts. Polisen har gjort ett antal fynd på platsen men kan för närvarade inte gå in på vad det handlar om. Ingen gripen. De personer som hämtades till förhör har efter förhör fått lämna polisen. Utredningsarbetet fortsätter under helgen.  

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.