Göteborg: Mordförsök

Flera personer i området vid Första Långgatan uppgav med samtal till polisen att de hört en hög smäll från en fastighet på förmiddagen.

Polis, räddningstjänst och ambulans åker till platsen. Det visar sig att en explosion har skett på tredje våningen i fastigheten i Hagaklinikens lokaler. Vad som exploderat är i nuläget okänt. Fönsterrutor krossas och det blir en del materiella skador inne i lokalen.
Två personer skadas vid explosionen och körs till Sahlgrenska sjukhuset för vård.

Spårvagnstrafiken stoppades på Första Långgatan och gatan är avspärrad och området runt fastigheten. Polisen har inlett en förundersökning gällande Allmänfarlig ödeläggelse, försök till mord och brott mot lagen om explosiva varor.    

Uppdatering: 12.59 Två personer är förda med ambulans till sjukhus. En av de två skadade är allvarligt skadad.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.