Göteborg: Explosion i Säve

En man skall ha skadats allvarligt vid en explosion i Säve. Mannens skador är omfattande och polis, räddningstjänst och ambulans kallades till platsen. Vad det är som har exploderat är ännu oklart.

Polis och räddningstjänst har spärrat av området med en säkerhetsmarginal om 100m. Rättsläget är för utredningen gäller vållande till kroppsskada. Nationella bombskyddet (NBS)kommer att undersöka platsen för att bringa klarhet i vad som skett. När det gäller NBS arbetsmetoder ett arbetssätt kommer inte polisen att kunna kommentera dessa innan arbetet är avslutat med anledning av säkerhetsskäl.  

15:59 Uppdatering.
Nationella bombskyddet har säkrat platsen och avspärrningarna kommer att krympas. Polisens tekniker kommer att undersöka platsen. Enligt de intitiala undersökningarna som gjorts handlar detta troligtvis om en olyckshändelse. För att helt säkerhetsställa orsakerna avvaktas teknikernas undersökning.
Mannen som var i 45-årsåldern har avlidit till följd av de skador han ådrog sig i samband med explosionen skriver polisen på sin sida.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.