Göteborg: Man skjuten

Polis och ambulans skickades vid 16.45 till Marklandsgatan efter flera samtal om skottlossning utomhus på platsen, där en man blivit skjuten. Vid framkomsten var mannen vid medvetande och fördes med ambulans till sjukhus. Brottsplatsen spärrades av och polis arbetar med informationsinhämtning, som förhör med vittnen, samt söker efter gärningsman/gärningsmän.

Uppdatering 17:51;  Mannen, som är i 20-års åldern, är skjuten i benet. Skadeläget är dock okänt. Polispatrull har skickats till sjukhuset för om möjligt hålla förhör med honom. Brottsplatsen är fortsatt avspärrad, och sök sker i området med hundpatrull. Även helikoptern deltar i insatsen. Ett flertal utredningsåtgärder har genomförts, som husrannsakningar samt inhämtning till förhör. Det finns dock i nuläget ingen misstänkt för händelsen. En förundersökning gällande försök till mord alternativt synnerligen grov misshandel har inletts. Rubriceringen är synnerligen grov misshandel alterntivt grov misshandel.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.