Finspång: Besköts med grön laser

Polisen larmades vid 23-tiden på lördagskvällen till Jonas Wenströms gata i Finspång. Sex ungdomar i tonåren som befann sig utomhus hade beskjutits med grön laser. Fyra av dem hade fått lasern i ögonen och fått ont. De som ska ha gjort detta ska ha befunnit sig i en lägenhet som polisen kunde lokalisera. Polisen fick kontakt med den person som hade den gröna laserpekaren. Han, en minderårig pojke i tonåren, misstänks för brott mot strålskyddslagen och en utredning är påbörjad. Då han är under 18 år kommer han att förhöras senare. De skadade personerna har uppmanats att söka sjukvård för sina skador. Att träffas av grön laser i ögonen kan ge permanenta skador i ögon skriver polisen på sin sida.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.