Timrå: Tåg och skoter i krock Två döda

Polisen larmades tidigare idag om en trafikolycka vid järnvägen i Timrå. Enligt initiala uppgifter rörde det sig om en olycka mellan tåg och en skoter. Fyra personer ska ha varit inblandade i olyckan.

Något senare uppgav polisen att totalt var fyra personer inblandade i olyckan som skedde i Söråker, Timrå kommun.  Två av dessa har avlidit, det rör sig om två flickor i tonåren. Samtliga anhöriga är ännu inte underrättade. De andra två, en man och en pojke, fördes till sjukhus. De ska inte ha fått några allvarliga skador.

Olyckan, där ett tåg och en skoter med tillkopplad kälke var inblandade, ska ha skett på en obevakad järnvägsövergång. Polisen ska utreda omständigheterna kring olyckan. För att göra det ska man bland annat dokumentera olycksplatsen samt hålla förhör med inblandade och eventuella vittnen. Skotern samt kälken är tagna i beslag.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.