Olofström: Grovt våldsbrott

Larm inkom till polisen strax efter midnatt med anledning av en skadad person i en fastighet i Olofström. Flertalet patruller beordrades till platsen och spärrade av för vidare teknisk undersökning. Tre personer fördes till sjukhuset med ambulans. Polisen har under natten arbetat med ett flertal utredningsåtgärder på platsen, bland annat med teknisk undersökning och informationsinhämtning genom dörrknackning i området. Vi är fortsatt intresserade av att komma i kontakt med personer som kan ha information om ärendet och ber därför boende i området som ännu inte pratat med en polis att höra av sig till oss via telefonnummer 11414.

Den tekniska undersökningen är färdig och teknikerna har avslutat sitt arbete på platsen. Utredningsarbetet fortsätter nu med att sammanställa den information och de uppgifter som kommit in under natten. Med hänsyn till den pågående utredningen kommer ingen ytterligare information om ärendet att ges under morgonen skriver polisen på sin sida.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.