Man gripen för mordförsök

Polis larmas på förmiddagen till huvudentrén vid Östra Sjukhuset med anledng av att två ordningsvakter hade problem med en påverkad knivbeväpnad man.
Mannen viftar med kniv och uppträder hotfullt. Han försöker även stjäla en taxi och hugger ett flertal tillfällen mot en taxichaufför och hugger även sönder inredningen i bilen. Till slut lyckas ordningsvakterna få ner mannen på marken och kan sätta handfängsel på honom. I samband med ingripandet mot mannen fick ordningsvakterna ytliga skärsår på ben och hand.
Gripandet övertogs av polis och mannen är misstänkt för dråp alternativt mordförsök, grov misshandel samt våld mot tjänsteman. Kniven anträffas och tas i beslag. Även taxibilen tas i beslag för teknisk undersökning. Personal på sjukhuset tar hand ordningsvakterna på plats och sköter om deras skador. 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.