Norrköping: Kvinna misshandlad

Polisen fick vid 05.40 på onsdagsmorgonen ett SOS-larm om att en misshandlad kvinna befann sig på ett tåg mot Linköping. Polisen åkte till resecentrum i Linköping för att möta upp kvinnan och utreda vad som hänt.

Det visade sig att hon blivit misshandlad med slag i ansiktet på eller i närheten av resecentrum i Norrköping. Polisen påbörjade en utredning om misshandel och en annan polispatrull åkte till resecentrum i Norrköping för att söka efter brottsplatsen och gärningspersonen. En misstänkt man i 25-årsåldern anträffades och greps på resecentrum, misstänkt för misshandel. Han fördes till polisstationen där han kommer att förhöras. Även ett eventuellt vittne anträffades. Den drabbade kvinnan är i 45-årsåldern och hon togs omhand av ambulanspersonal.

Personer som kan ha sett händelsen på resecentrum i Norrköping ombeds att ta kontakt med polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär på polisens hemsida.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.