Alvesta: Kvinna misshandlad till döds

En uppringare ringde polisen på eftermiddagen om en pågående misshandel på Järnvägsgatan där en ensam gärningsman brukar våld mot en kvinna. Polis skickas till platsen för ytterligare informationsinhämtning och för att leta efter gärningsmannen. Väl på plats anträffas kvinnan och kort därefter lokaliseras den misstänkte gärningsmannen till en lägenhet i anslutning till platsen där han också grips. Platsen spärras av i väntan på ytterligare utredningsåtgärder.

Uppdatering: Den misshandlade kvinnan konstateras avliden på plats. Hon är inledningsvis oidentifierad och identifieringsarbete pågår. Polisens kriminaltekniker har tillsammans med utredare från avdelningen för grova brott skickats till platsen. En kriminalteknisk undersökning kommer att genomföras och dörrknackning påbörjas. Mannen som greps är i 35-årsåldern och misstänks inledningsvis för mord.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.