Malmköping: Mordförsök

Polis larmades på eftermiddagen till campingen i Malmköping med anledning av ett bråk. Enligt initiala uppgifter var en person skadad på platsen, ambulans tillkallades till adressen.

Den drabbade hade blivit misshandlad med ett tillhygge. Personen fördes med ambulans till sjukhus. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter kring skadeläget. Den misstänkte gärningsmannen hade lämnat platsen i en bil.

Flera polispatruller involverades i ärendet och åkte till campingen. Strax innan klockan 16 fick en polispatrull stopp på bilen den misstänkte gärningsmannen färdades i. Gärningsmannen, en man i 30-årsåldern, greps misstänkt för mordförsök.

Brottsplatsen har spärrats av. Dörrknackning pågår i området för att få en klarare bild av händelseförloppet. Polisen vill uppmana personer som har uppgifter att lämna kring händelsen att ge sig tillkänna till poliser på platsen.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.