Farsta: Detonation på balkong

Pontus Altin / Pressfotograf

Flera samtal inkom i natt till ledningscentralen om en explosion i Farsta. Det visade sig snart att något har exploderat på eller i anslutning till en balkong i området Larsboda i Farsta. Larmet inkom klockan 03.48 till ledningscentralen.

I nuläget finns inga personskador men det finns skador på fastigheten. Bland annat har rutor gått sönder och det finns skador på två balkonger.

Pontus Altin / Pressfotograf

Polis har flera resurser på plats och samlar in information. Boende i ett hus mittemot kommer att evakueras. Boende i huset där det har exploderat kommer inte att behöva evakueras, med undantag lägenheten under och över den aktuella lägenheten. Ett område runt det aktuella lägenhetshuset är avspärrat.

En förundersökning gällande allmänfarlig ödeläggelse är inledd. Ingen är i nuläget frihetsberövad.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.