Norrköping: Två gripna för stöld

Polispatruller stoppade vid 04.20 två bilister för rutinkontroll på Slakthusvägen i Norrköping. När polisen kontaktar den ena bilens ägare visar det sig att bilen är stulen från ett företag i Söderköping.
Ägaren åkte till företaget och kontrollerade och då upptäcktes att det varit inbrott på företaget. Den andra bilen som kontrollerades innehöll en större mängd koppar.

Båda bilarna togs i beslag för kriminalteknisk undersökning och två personer greps misstänkta för stöld och tillgrepp av fortskaffningsmedel skriver polisen på sin sida. Polisen har åkt till företaget i Söderköping och spärrat av inför en kommande kriminalteknisk undersökning som sannolikt kommer att genomföras under dagen.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.