Norrköping. Två personer i bråk

Norrköping. Polis fick ikväll flera samtal om ett bråk på Muraregatan i Norrköping. Två män skulle slåss enligt inringarna. Det var en del andra personer på platsen som blev vittnen till händelsen, någon eller några skulle ha särat på de som slogs.

Poliserna försökte få klarhet i vad som hade hänt. En man i 45-årsåldern hade en mindre skada i ansiktet. Ambulans kom till platsen för att titta till honom. Det är oklart för polisens presstjänst om han behövde föras till sjukhus.

Ärendet slutade med anmälan och motanmälan mellan den skadade mannen och en annan man, som är i 40-årsåldern. Anmälningarna gäller misshandel och olaga hot. Inga tillhyggen ska ha använts och ingen greps skriver polisen på sin sida.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.