Söderköping: Bil stoppades med spikmatta

Foto: Ulf Wigh

En polispatrull skulle på lördagskvällen kontrolleras av en polispatrull i Söderköping. Föraren vägrade dock stanna och ett efterföljande inleddes och som bland annat gick genom Östra Ryds samhälle både på vägar och gångvägar uppger vittnen. Färden fortsatte därefter mot Gårdeby och vidare på en mindre väg mot Skärkind.

Foto: Ulf Wigh

En polispatrull hade lyckats lägga ut en spikmatta som fordonet körde över men även här fortsatte färden ytterligare en bit innan det tog stopp nära Björksätter mellan Gårdeby och Skärkind. Innan föraren greps löste han ut en pulversläckare i fordonet. Ingen person kom till skada men föraren transporterades till polisstation och har nog en del att förklara.   Fordonet ska enligt uppgifter vara registrerad på en firma i Stockholm.

Foto: Ulf Wigh
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.