Norrköping: Man misshandlad

Foto: Läsarbild

Polis larmades på morgonen till resecentrum i Norrköping. En man skulle ha slagit en annan man. Den som slog hade sedan sprungit från platsen. Flera polispatruller åkte till området. Även ambulans tillkallades.En polispatrull meddelade att de hade gripit en misstänkt man på Kristinagatan. Han stämde in på det signalement som polisen fått. Mannen är i 35-årsåldern. Han är misstänkt för misshandel och grovt olaga hot.Den misshandlade mannen kontrollerades av ambulanspersonal. Han ska inte ha varit allvarligt skadad men fördes till sjukhus för kontroll. Även den drabbade är i 35-årsåldern.Det är inte helt klarlagt om männen var bekanta med varandra sedan tidigare eller inte skriver polisen på sin sida.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.