Göteborg: Flera skadade i bråk

 Polisen fick ikväll in flera samtal om ett flertal vuxna personer som bråkar vid Norumshöjd. Oklart exakt hur många. Enligt initiala uppgifter har en av personerna ett baseballträ. Någon har även enligt uppgift kniv. Polis åker fram till platsen.

Bråket har upphört när patrullerna anländer. I anslutning till platsen påträffar dock en patrull en person, som har en skärskada i benet. Något senare anträffar polis ytterligare en person, som har en skärskada i foten. Ambulans åker fram för att ta hand om de skadade personerna. Inga uppgifter om allvarligare skador.

Uppdatering kl.20:21 En tredje person anträffas med skärskador. Samtliga skadade förda till sjukhus för vidare vård. Fortsatt inga uppgifter om allvarligare skador. Polis kvar på plats och genomför bland annat vittnesförhör. I nuläget oklart vad bråket har handlat om. Tre personer är gripna, två för grov misshandel och en för misshandel. 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.