Linköping: Person ihjälskjuten

Foto: Micke Hjärtström

Vid 01:15-tiden inkom flera samtal till polisens regionsledningscentral av inringare som hade hört höga smällar som kunde uppfattas som misstänkt skottlossning i Lambohov, Linköping. Många polispatruller involverades i ärendet och åkte till Lambohov.

Foto: Micke Hjärtström

En man med skottskador påträffades utomhus av polispatrull. Mannen fördes med ambulans till sjukhus. Senare konstaterades att mannen hade avlidit av sina skador. Mannen var i 35-årsåldern, närmast anhöriga är underrättade. En förundersökning gällande mord har inletts.

Foto: Micke Hjärtström

Den misstänkta brottsplatsen spärrades av för en kriminalteknisk undersökning. Kriminaltekniker beordrades till platsen.

Foto: Micke Hjärtström

Busstrafiken kommer att påverkas med anledning av avspärrningarna.

Det finns ingen misstänkt för brottet. Polisen har pratat med personer som befunnit sig i närområdet och fler förhör kommer att hållas.

Polisen är intresserad av att få in tips och iakttagelser om händelsen. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär. Alla som vet något om händelsen bör ta kontakt med polisen, låt polisen avgöra vad som är viktigt för utredningen eller inte.

Foto: Micke Hjärtström

Kriminaltekniker anlände senare till platsen för att påbörja en kriminalteknisk undersökning.

Det finns ingen misstänkt för brottet. Polisen vill återigen poängtera vikten av att få in tips och iakttagelser gällande händelsen. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär. 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.