Söderhamn: Mord / Dråpförsök

Polisen larmades ikväll ut då en person anträffats allvarligt skadad vid Norrtullskolan i Söderhamn. Personen var illa medtagen och fördes med ambulans till sjukhus. Platsen spärrades av för en teknisk undersökning och polisen har inlett en förundersökning med misstanke om försök till mord.

Två personer ska enligt vittnen ha setts försvinna från platsen efter händelsen och polisen vill nu ha in allmänhetens tips.

Polisen söker dig som kan ha gjort iakttagelser i samband med händelsen. En uppgift som du bedömer som ointressant kan för utredningen vara värdefull och polisen är högst angelägna om att få in all typ av information om händelsen, både före, under och efter det inträffade. Tips lämnas till 114 14. 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.