Norrköping. Man med kniv i Klockartorpet

Norrköping. Polisen kallades på eftermiddagen till Frans Bloms gata i Klockaretorpet. En man ska ha setts med en kniv i handen samtidigt som mannen ska ha försökt ta sig in i en bil. Ingen person hade blivit utsatt för hot.

En patrull får kontakt med mannen när han springer på gatan. De anar att personen kan ha en form av funktionsvariation. Mannen blir beordrad att stanna och ställer sig då i ett hörn med händerna mot väggen.

Mannen bojas för att säkerställa att han fortfarande inte bar kniv därefter togs handfängslet bort. Ingen person skadades vid ingripandet.

Mannens kniv hittades av patrullen efter vägen där mannen sprang. Patrullen skriver en anmälan om brott mot knivlagen skriver polisen på sin sida

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.