Finspång: Kvinna misshandlad

Polisen fick på morgonen ett överfallslarm från ett företag i Viberga. Det visade sig vara en anställd på ett företag som bevittnat en händelse utanför och då tillkallat polisen med hjälp av överfallslarmet.

Polispatrullen har påbörjat en utredning om misshandel, olaga hot, utpressning och försök till olaga frihetsberövande. Det är en kvinna i 55-årsåldern som ska ha blivit utsatt för misshandel på platsen i Viberga.

Hennes skadeläge är oklart men hon var vaken och talbar när hon fördes till sjukhus med ambulans. Hon ska också ha blivit utsatt för de andra brotten, men det är ännu inte känt var och när dessa ska ha inträffat.

Två misstänkta män har anträffats i Viberga och de greps och fördes till polisstationen för förhör och därefter kommer en åklagare att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen. Den drabbade kvinnan och de gripna har någon form av relation, oklart vilken skriver polisen på sin sida.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress and MasterTemplate